„Левски на Левскарите“ преведе 80 000 лева на ПФК Левски

Публикувано от Влади Николов на

След проведени разговори с ръководството на ПФК Левски, Управителният съвет на Сдружение „Левски на Левскарите“ взе решение да преведе сумата от 80 000 лева на Клуба, която той нямаше възможност да обезпечи в толкова кратък срок, за погасяването на ключово и неотложно плащане към НАП. Всеки момент очакваме от Левски информация за успешно направения превод.

Така за втори път Сдружението предостави жизненоважна финансова помощ на Левски, след безвъзмездното дарение от 100 000 лева на 20 юни 2022. С това свое действие за пореден път доказахме, че сме надежден партньор, на който Клубът може да се опре в критични моменти.

И през 2022 феновете се проявихме като най-ценния капитал за Левски – финансов и човешки – с участието си в множеството кампании подети от Клуба.

Участието в Сдружението е нещо повече. Това е дългосрочен ангажимент с поемане на отговорност за акумулиране на ресурс, който може да се използва в ключови моменти като настоящия. Използваме случая да благодарим на всички 1183 сини привърженици, които вече са част от Сдружението и да призовем всеки левскар да се присъедини към нас, за да бъде помощта ни още по-осезаема.

Само Левски!

Категории: МедииНовини